De titelstrijd voor ‘Kermiskoning’ staat weer open en de jeugd kan deelnemen voor de titel van ‘Jeugdkoning’. Iedereen kan mee doen op kermis maandag of is welkom als toeschouwer bij de Schutshoeve, aan de Laarstraat te Budel.

Na het officiële gedeelte rondom het traditionele Koningschieten van de schutterij zal omstreeks 15.45 uur het Koningschieten starten door het openingsschot van Burgemeester van Kessel. Na dit openingsschot kan er ingeschreven worden voor de koningstitel voor niet leden. Iedereen, zowel jong als oud en wat er tussen in zit, kan dus op deze maandag kennis maken met de schietsport. Ook U kunt deze dag deelnemen en gaan voor de titel van ‘Kermiskoning’. De schietcommissie zal u dan alle noodzakelijke instructies geven bij de kennismaking van het zwaar calliber (18 jaar of ouder) schutters geweer. Vergeet niet je legitimatie bewijs mee te brengen (wettelijke eis voor deze vorm van schietsport).

De jeugd kan onder deskundige begeleiding met de windbuks schieten voor de titel Jeugdkoning. Graag zien we U in grote getale verschijnen bij de Schutshoeve om er met zijn allen weer een gezellige kermismaandag van te maken bij de Schut van Buul. Drankjes en hapjes zijn natuurlijk te verkrijgen tegen vriendelijke prijzen en ook voor een vrolijk ‘nootje’ wordt gezorgd.