Opleidingen

Opleidingen

Hierna vindt u een korte uitleg van de opleidingen die gegeven worden.

Slagwerk

De opleiding wordt in een privé-les sfeer door een gediplomeerde instructeur gegeven. Spelenderwijs worden de basistechnieken van, tamboer-, drum- en percussieslagwerk en het lezen van muziek bijgebracht.

Wie kan inschrijven? Als je minimaal 9 jaar bent mag je inschrijven voor de opleiding.

Waar is het te doen? De lessen worden gegeven in de Schutshoeve aan de Laarstraat te Budel. Dit is het gebouw met de hoge masten achter de boerenbond.

Wanneer is het te doen? De lessen worden elke dinsdag in een kleine groep starters gegeven. De individuele lessen één maal per week in overleg met de instructeur.

Wat kost het? De opleiding voor het eerste jaar is geheel gratis, slechts voor het lesboek betaal je een eigen bijdrage van 25 euro. Na het behalen van je A-diploma mag je mee spelen op de wedstrijden en krijg je een uniform van de vereniging. Dan ook ga je pas contributie betalen.

Wat krijg je hiervoor: * ± 40 lessen van 20 minuten * Gebruik van een oefeninstrument (je hoeft zelf dus niets te kopen) * Lidmaatschap van de oudste vereniging van Cranendonck en daarmee het recht om deelname aan al hun activiteiten.

Hoe kun je aanmelden ? Heb je interesse of wil je toch nog iets meer weten, stuur een mailtje naar info@schutvanbuul.nl dan nemen we contact met je op.

Schietvaardigheid

Ooit eens een buks in handen gehad? Starten met de basis vaardigheden kan elke dinsdag avond in de schutshoeve. Een uitleg over de techniek achter het schieten met een buks vind je in onderstaande publicatie.

Windbuksschieten opleiding