De Schut van Buul

Home Sponsoren Contact

Drumline


De drumband van de schut van Buul heeft na jaren van traditionele marsmuziek een nieuwe stap gezet in percussie. “Het is tijd voor wat nieuws”, waren de woorden van de drumband. Met name de jeugd was op zoek naar meer uitdaging.

Deze uitdaging is gevonden door met de drumband een andere richting in te slaan namelijk het beginnen van de eerste drumline van Brabant. Een drumline is de Amerikaanse manier van percussie. Dit houdt in veel show en discipline. Een goed voorbeeld hiervan is het Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland. Op internet is hier veel over te vinden en zeker de moeite waard om te bekijken om een indruk te krijgen waar de schut van Buul naar op weg is.

Op dit moment zijn we al hard aan het repeteren en is het instrumentarium vervangen. We kunnen echter nog wel wat versterking gebruiken met name in de bassline en de bekkens. Kortom bent u gemotiveerd door dit verhaal of wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op. Of kom natuurlijk gewoon kijken op maandagavond tussen 18:30 en 20:00 uur.Klik hier voor meer informatie