Opnieuw hebben twee jeugdleden hun slagwerk opleiding succesvol afgerond .

Wekelijks nemen jonge slagwerkers les bij RICK  muziekschool om hun vaardigheden voor spelen en lezen van muziek te verbeteren. Deze lessen worden op woensdagmiddag gegeven in de “schutshoeve”, het clubhuis van de schutterij. De diploma’s voor Indy van Moorsel en Cas Gerits zijn deze week uitgereikt. Gefeliciteerd namens de vereniging, een kroon op jullie inspanningen. Een vaardigheid die je voor altijd hebt opgedaan en daarom een diploma waar je trots op kunt zijn.

Slagwerk docent Ad Triepels geeft op woensdag les aan leerlingen die graag de snaredrum willen leren spelen. Ad is al 17 jaar betrokken bij de slagwerkopleidingen in Budel. Zowel voor de drumline, als voor het project “muziek in de klas”, op basisschool De Schatkist. Met dank aan de “vrienden van de schut” die dit financieel mogelijk maken. 

Drumline Budel biedt ook jou een gratis kennismakings- periode aan zonder verplichtingen.! Geïntresseerd? Kijk dan op onze drumline pagina via www.drumline-budel.nl. Hier kun je een voorbeeld beluisteren en meer informatie vinden. Ook hier kun je direct een vraag stellen of een reactie achterlaten.